|
Alle priser er incl. moms.
|
0555-1 |
Bivoks |
100 gr |
Dkk |
39,00 |
|
Cera Flava - pesticidfri Bivoks er udvundet at bierne. Det er gult og kraftigt duftende. Det bruges i kosmetiske produkter til at regulere konsistensen samt at bibringe produktet bivoksens gode egenskaber. Bivoks giver endvidere en beskyttende overflade, som huden stadig kan ånde igennem. Bruges endvidere til lys.
|
0555-2 |
Bivoks |
500 gr |
Dkk |
146,00 |
|
Ingen yderlige info for denne vare
|
0555-3 |
Bivoks |
2500 gr |
Dkk |
548,00 |
|
Ingen yderlige info for denne vare
|
0557-1 |
Cetylstearylalkohol |
100 gr |
Dkk |
25,00 |
|
Cetylstearylalcohol Stearin kan føles som om den giver en hinde på huden og kan endvidere bevirke at cremen gryner, hvis den udsættes for varme. Dette gør ce-tylstearylalkoholen ikke, hvorfor den er nævnt i opskrifterne. Du kan dog erstatte den ene med den anden efter behov bortset fra i de opskrifter, hvor stearinen er en ingrediens i sæbefremstillingen. Der skal det være stearin.
|
0557-2 |
Cetylstearylalkohol |
500 gr |
Dkk |
87,00 |
|
Ingen yderlige info for denne vare
|
0557-3 |
Cetylstearylalkohol |
2500 gr |
Dkk |
319,00 |
|
Ingen yderlige info for denne vare
|
0559-1 |
Kakaosmør |
100 gr |
Dkk |
44,00 |
|
Theobroma kakao - økologisk Kakaosmør udvindes af kakaobønnen, og bruges til chokolade. I kosme-tiske produkter bruges kakaosmør til at give konsistens og næringsstoffer. Kakaosmør er lysegult og smelter ved 36° og vil derfor være et nemt og behageligt produkt at bruge i kosmetikken, hvor produkter som læbepomade, læbestift og lipgolss er velegnede.
|
0559-2 |
Kakaosmør |
500 gr |
Dkk |
165,00 |
|
Ingen yderlige info for denne vare
|
0559-3 |
Kakaosmør |
2500 gr |
Dkk |
625,00 |
|
Ingen yderlige info for denne vare
|
0561-1 |
Stearin |
100 gr |
Dkk |
25,00 |
|
Stearic acid - vegetabilsk Stearin kan føles som om den giver en hinde på huden og kan endvidere bevirke at cremen gryner, hvis den udsættes for varme. Dette gør ce-tylstearylalkoholen ikke, hvorfor den er nævnt i opskrifterne. Du kan dog erstatte den ene med den anden efter behov bortset fra i de opskrifter, hvor stearinen er en ingrediens i sæbefremstillingen. Der skal det være stearin.
|
0561-2 |
Stearin |
500 gr |
Dkk |
74,00 |
|
Ingen yderlige info for denne vare
|
0561-3 |
Stearin |
2500 gr |
Dkk |
297,00 |
|
Ingen yderlige info for denne vare
|
0563-1 |
Lanolin |
100 gr |
Dkk |
49,00 |
|
Adaps lanae - Pesticidfri Kommer fra fårets uldfedt. Det er sejt og klistret at arbejde med og ikke alle kan tåle det. Det er dog det fedtstof, der ligner vores eget hudfedt mest og kan absorbere vand i en mængde af 2 gange sin egen vægt. For de mennesker, der kan tåle det, er det et rigtig godt, hudnærende produkt. For disse mennesker, der ikke kan tåle lanolin er sheabutter et godt alternativ.
|
0563-2 |
Lanolin |
500 gr |
Dkk |
184,00 |
|
Pesticidfri
|
0563-3 |
Lanolin |
2500 gr |
Dkk |
689,00 |
|
Pesticidfri
|
0565-1 |
Kokosolie øko - koldpresset |
100 gr |
Dkk |
30,00 |
|
Cocus nucifera Kokosolie er fast, men med et smeltepunkt på 25°, hvilket gør at det bliver let at bruge. Kokosolie er god i massageolie blandet med f.eks. mandelolie, hvorved opnås en olie, hvor hænderne glider let, og olien trænger ikke for hurtigt ind i huden. Kokosolie er endvidere velegnet til renseprodukter og til sæbefremstilling.
Kokosolien er økologisk og uraffineret, som ud over at være velegnet til cremerne også er velegnet til madlavningen. Kokosolie er en af de bedste olier til at stege i, da den er stabil og ikke bliver ødelagt ved opvarmning. Den har en blid duft og smag af kokos.
Olien er presset af det hvide kød af økologisk dyrkede kokosnødder, som er skånsomt mekanisk presset, så alle naturlige næringsstoffer og biologisk aktive stoffer bevares i olien. Altså ingen brug af kemikalier og raffineringsprocesser.
Ekstra jomfru kokosolie har en lang holdbarhed, op til to år. Olien behøver ikke stå på køl, men heller ikke i direkte sollys.
Meget økonomisk i brug. Prøv med 25-50% af normalt fedtstofforbrug.
Kan bruges i alle slankeprogrammer.
|
0565-2 |
Kokosolie øko - koldpresset |
500 gr |
Dkk |
113,00 |
|
Ingen yderlige info for denne vare
|
0565-3 |
Kokosolie øko - koldpresset |
2500 gr |
Dkk |
422,00 |
|
Ingen yderlige info for denne vare
|
0567-1 |
Sheabutter |
100 gr |
Dkk |
35,00 |
|
Butyrospermum Parkii Er udvundet fra en nød, der vokser på savannen i Afrika. Det kan erstatte lanolin i alle opskrifter og alle kan tåle det. Det er lettere end lanolin at arbejde med, har et lavere smeltepunkt, og det har en svag solbeskyttende virkning og er gavnligt til problemhud. Sheabutter har dog ikke i samme grad lanolinens vandabsorberende virkning.
|
0567-2 |
Sheabutter |
500 gr |
Dkk |
135,00 |
|
Ingen yderlige info for denne vare
|
0567-3 |
Sheabutter |
2500 gr |
Dkk |
510,00 |
|
Ingen yderlige info for denne vare
|